top of page
LEMELO.JPG
LEMELO-TRIO.JPG

Le Melo is een jong "bedrijf" (eerder een gezellige groep fietsers met allerlei achtergronden, die er een eigen visie op nahouden i.v.m. hydratatie).
Zweten leidt tot het verlies van mineralen en elektrolyten.  Door water te drinken verzorg je weliswaar je vochtbalans, maar om ook de overige levensnoodzakelijke stoffen aan te vullen, is het noodzakelijk om via de voeding en/of dranken deze stoffen in te nemen.  Het advies is vaak om dagelijks voldoende water te drinken, maar door enkel water te drinken, verstoor je evenzeer die balans.  

Daarom ontwikkelde Le Melo een beknopt gamma van producten die de essentiële stoffen bevatten, en niet meer dan dat.  Geen toegevoegde suikers, geen teveel aan smaakstoffen en ook geen overdaad aan koolhydraten/calorieën.  3 smaken met ieder hun eigen samenstelling en hun eigen effect, met één constante:  1000 mg elektrolyten per stick (voor 1 drinkbus).

Je kan de producten van Le Melo de hele dag drinken, of je nu op de fiets zit of niet.  Hierdoor blijft je lichaam in balans en presteer je op alle vlakken op en top.


J
 

bottom of page