top of page
  • Robby Cox

Out-Of, niet enkel technologie, maar een Lifestyle. Handmade, de collectie voor alle dagen.

MAZZUCCHELLI'S ACETAAT Sinds 1849 produceert Mazzucchelli celluloseacetaat, een premium materiaal dat gebruikt wordt voor de allerbeste optische brillen en zonnebrillen, om je er levenslang van te laten genieten tijdens al je avonturen. Acetaat is een materiaal dat afgeleid is uit katoen: het is zacht voor de huid en past geleidelijk de vorm aan aan het gezicht van de gebruiker, wat leidt tot een unieke vorm en uitstekend comfort.


MET DE HAND GEPOLIJST

Handwerk van vaklui, die weten hoe ze met het materiaal moeten omgaan, gecombineerd met honderden jaren Italiaans vakmanschap creëert producten die kwalitatief ongeëvenaard zijn en tot in het kleinste detail afgewerkt worden.


Bij Out-Of houden we niet van compromissen en met onze producten stimuleren we sportfans en atleten om geen toegiften te doen op het vlak van kwaliteit of uiterlijk. Met deze collectie verleggen we de standaard, door extreem hoogwaardige klassieke monturen te combineren met high performance lenzen. Hierdoor wordt er een bril ontworpen die volledig aansluit bij al je noden.


De optische kwaliteit kan ook nauwelijks beter. Nylon Zeiss lenzen leveren een haarscherp en helder zicht in eender welke omstandigheid, zodat je de wereld kan aanschouwen in al haar schoonheid. Het bewijs wordt geleverd door de hoge abbe waarde (tot 52).


RI-PEL

Exclusieve Ri-Pel behandeling door Zeiss. Ri-Pel is een hydrofobe en oleofobe behandeling die water en vuil van de lens doet afvloeien. Op die manier heb je altijd een heldere lens, zodat je je volledig kan focussen op het panorama voor je en nooit een vingerafdruk op je lens ziet.


KLAAR VOOR EENDER WELKE KLUS

Zeiss Nylon lenzen zijn extreem schokbestendig, zodat je ze in eender welke omstandigheden krasvrij kan houden, tijdens al je avonturen.


EXTREEM LICHT

Slechts 1,01 gram per kubieke centimeter, om je een ongeëvenaard comfort te bezorgen, dag in dag uit. Je hoeft nooit meer je neus te masseren als je je zonnebril afneemt. De lenzen voor de HANDMADE collectie kunnen apart besteld worden en zijn gewoon zelf vervangbaar. Je kan ten allen tijde je stijl aanpassen of je lenzen vervangen, zonder een nieuw frame te hoeven kopen.


De handmade collectie bevat 5 modellen. Surf naar https://out-of.com/en/handmade-acetate

en bekijk ze snel.65 views0 comments
bottom of page